Bij Fysio Punt Zuid wordt u geholpen door één van onderstaande collega's

Pam Bruin,
psychosomatisch fysiotherapeute en coach

In 1980 gestart als vrijgevestigd fysiotherapeute met brede belangstelling in aanvullende behandelmethodes. Na verschillende studies in psychomotoriek, chiropractie, orthomoleculaire voedingsleer, kinesiologie, N.E.I. (neuro emotionele integratie) N.L.P. (practitioner, master, counselor) metabolic balance begeleiding (persoonlijk voedingsplan) en psychosomatiek werkzaam als gespecialiseerd psychosomatisch fysiotherapeute.

Telefoon 020-7230761

drs. Erik Obbens, fysiotherapeut, bewegingswetenschapper

Als fysiotherapeut begonnen in 1980 en meteen gestart met de dagopleiding bewegingswetenschappen. Daar in 1987 van af gestudeerd heb ik besloten om fulltime als fysiotherapeut te gaan werken. Daarnaast werden cursussen manuele therapie gevolgd en zo is de totale breedte van bewegingsproblemen tot mijn werkterrein geworden.

LinkedIn | Meer over Erik | Telefoon 020-7230762

Frank Veenhoven, fysiotherapeut

In 1981 ben ik gestart op de locatie waar nu Fysio Punt Zuid gevestigd is. We zijn uitgegroeid naar een prachtige praktijk met moderne oefenzaal.

Naast de reguliere fysiotherapie zijn mijn specialisaties: echografie, sportfysiotherapie, werkplekadvisering, kaakfysiotherapie, reuma (RA, Bechterew, artritis en andere reumatische aandoeningen) en ben lid van Reumanet Amsterdam. Tevens heb ik veel interesse in de behandeling van schouder, knie en postoperatieve behandeling.

Mijn kernwoorden zijn: professioneel, vriendelijk en mensgericht.

Telefoon 020-6796485

Lieneke Geerts, fysiotherapeute en Master manuele therapie

Met ruim zestien jaar werkervaring vanaf oktober 2017 in functie bij Fysio Punt Zuid. Binnen de manuele therapie gaat mijn speciale aandacht uit naar klachten in het hoofd- en halsgebied. Door voortdurende nascholing probeer ik actuele kennis en vaardigheden toe te passen, waarbij de patiënt centraal staat. Ik heb diverse geaccrediteerde hoofdpijn-, kaak- en duizeligheidscursussen gevolgd. In Perth (Australië) deed ik bij Manual Concepts het programma ‘Orthopaedic Manual Therapy’ en in Londen (UCL) de ‘Masterclass Vestibular Rehabilitation’. Ook voor dry needling kunt u bij mij terecht.

Telefoon 020-7230764

Richard van Delft, fysio- en manueel therapeut

Manueel therapeut. Vanaf 1 mei 2013 werkzaam in onze praktijk. Richard van Delft is een zeer ervaren en goede manueel therapeut. Verdere specialisaties zijn: sport fysiotherapie (onder andere begeleiding van de Nederlandse ijshockeyploeg), medical tapen en dry needling.

Telefoon 020-7230766

Pepijn van Hoek

Een relatief jonge en ambitieuze fysiotherapeut met een brede ervaring binnen de gezondheidszorg. Binnen de fysiotherapie ligt voor mij de meeste uitdaging. Het analyseren en constateren van problemen die vanuit het bewegingsapparaat ontstaan vind ik zeer boeiend. Sinds de zomer van 2016 werk ik nu bij Fysio Punt Zuid.

Telefoon 020-7230765

Bernadette Rolsma

Oedeem Fysiotherapie, Oncologie Fysiotherapie, Fascia therapie en Cranio-Sacraaltherapie

In 1980 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeute, en altijd in beweging gebleven om me te verdiepen in wat en hoe beweegt de mens.

Na diverse cursussen als Acupunctuur, Kinesiologie en Intuïtieve ontwikkeling bleef de fysiotherapie altijd mijn voorkeur houden en ben ik mij verder gaan specialiseren in bovenstaande therapieën

Telefoon 06-27132863

Elske Rahusen

Elske Rahusen is lang betrokken geweest bij het begeleiden van sporters op hoog niveau,  het Nationaal Mannen Hockey team van Engeland, getalenteerde jonge spelers en het hoofdklasse team van de hockeyclub Laren.

Op zowel orthopedisch/neurologische als op het mentale vlak heeft zij een brede kennis opgebouwd.  Naast deze doelgroep heeft Elske haar focus gelegd op behandeling van musici en veel ervaring opgebouwd op het gebied van het behandelen van complexe, nek, rug, schouder en hand-problematiek.

Hierbij maakt ze gebruik van de manueel therapeutische technieken Mulligan, corestability , dryneedling en lymfedrainage volgens de methode van Vodder.

De lymfedrainage  wordt ingezet voor zowel specifieke oedeembehandeling als voor vochtophopingen en dysbalans voorkomend in de (postoperatieve) algemene fysiotherapie/sporttherapie.

Alberta Dorreboom

Na een aantal jaren werken in de fysiotherapie miste ik voldoende kennis van de psychosomatiek en de vaardigheden om de mensen met psychische/psychosomatische problematiek echt goed op weg te helpen.

In de opleiding haptotherapie kwam alles samen en sinds 1996 werk ik met veel plezier als hapthoterapeute.

Telefoon 06-27557680

Mireille Bhugwandass

Ik ben in 1999 afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam als algemeen Fysiotherapeut. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in de kinderfysiotherapie en 8 jaar geleden binnen de Oedeemtherapie en de Oncologie.

Sinds 5 jaar heb ik mijn eigen praktijk en ben aangesloten bij het KNGF, NVFL en de vereniging voor Manuele Lymphe Drainage ad Modum Vodder

De afgelopen jaren heb ik mij meer gericht op mijn specialisatie als oedeemtherapeut. Enkele  aanvullingen hierop zijn  o.a. mijn werkzaamheden als bandagist (aanmeten steunkousen en compressie materiaal) , het revalideren van patiënten binnen de oncologie en de samenwerking met o.a. de mamacare specialist.

Telefoon 06-24775890

Fysio Punt Zuid

Stadionweg 63 hs

1077 SC Amsterdam

020 6733554

info@fysiopuntzuid.nl

KVK 65480384

Bezoek ons ook op facebook

Openingstijden

maandag van 7:30 - 22:00

dinsdag 7:30 - 22:00

woensdag 7:30 - 19:00

donderdag 7:30 - 20:00

vrijdag 7:30 - 22:00

zaterdag 8:00 - 13:00

Bekijk onze webshop

Afspraak? Klik hier of bel 020 6733554