Snel een afspraak, mét of zonder verwijzing. Klik hier of bel 020 6733554

Heupklachten en fysiotherapie of manuele therapie in Amsterdam Zuid

 

Heupklachten

 

Heupartrose

Pijn in de lies bij langer lopen of juist bij het opstaan uit een stoel en de eerste stappen? Grote kans dat er sprake is van een heupslijtage of wel artrose. Meestal is er een toenemende beperking van het gewricht met alle problemen van dien.

Bij Fysio Punt Zuid, fysiotherapie in Amsterdam Zuid, hebben we veel ervaring met het behandelen van artrose in de heup. Met goede fysiotherapie en/of manuele therapie is een operatie vaak nog een tijd uit te stellen, zeker in combinatie met de goede bewegingen in het dagelijks leven. Training in onze oefenzaal kan daar bij helpen.

 

Revalidatie na een totale heupprothese

Als de heupklachten steeds erger worden en met fysiotherapie niet goed meer te behandelen zijn dan kunt u een nieuwe heup / Totale  heupprothese overwegen.

Na de operatie is het goed volgen van de revalidatie belangrijk. Vaak valt of staat het eindresultaat met een goede training bij de fysiotherapeut. Denk aan een optimale mobiliteit, kracht en een optimale beweging in heup, rug of voet.

Mocht u de operatiedatum weten dan is het nuttig om vóór de operatie al een paar behandelingen fysiotherapie te nemen, te oefenen met krukken, uitleg te krijgen en de spieren op te trainen.

Na de operatie zullen we u eerst aan huis komen behandelen en zo snel als mogelijk, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, de behandeling voortzetten in onze praktijk.

 

Klachten buitenkant heup

Klachten aan de buitenkant van de heup zijn vaak het gevolg van een spier- of peesprobleem, soms is er sprake van een bursitis (slijmbeursontsteking) of uitstraling vanuit de rug. Meestal zijn deze klachten goed te behandelen met fysio- en/of manuele therapie bij Fysio Punt Zuid.

Fysio Punt Zuid

Stadionweg 63 hs

1077 SC Amsterdam

020 6733554

info@fysiopuntzuid.nl

KVK 65480384

Bezoek ons ook op facebook

Openingstijden

maandag van 7:30 - 22:00

dinsdag 7:30 - 22:00

woensdag 7:30 - 19:00

donderdag 7:30 - 20:00

vrijdag 7:30 - 22:00

zaterdag 8:00 - 13:00

Afspraak? Klik hier of bel 020 6733554

Spacer