Snel een afspraak, mét of zonder verwijzing. Klik hier of bel 020 6733554

Fysiotherapie in Amsterdam Zuid

 

Fysiotherapie

Fysio Punt Zuid, Fysiotherapie Amsterdam Zuid, dé bewegingsspecialisten. De fysiotherapeuten en manueel therapeuten bij Fysio Punt Zuid zijn van mening dat het wegnemen van de oorzaak van de pijn of functiebeperking het belangrijkste doel moet zijn.

Wij kijken niet alleen naar de pijnlijk plek of beperking, wij kijken verder. Wij vragen ons af: Waarom voelt deze persoon pijn of is er een beperking op deze locatie?

Wij zijn op zoek naar de bron van de problemen. Deze problemen creëren vaak pijn of beperking op een andere locatie. Er kan pijn zijn met- of zonder weefselschade.

Pijn is een mechanisme van het brein om in actie te komen. De weefsels in het lichaam kunnen niet communiceren in spraak of gebaar, alleen in pijn. Pijn is een middel om te laten zien dat er iets moet gebeuren. Wat dat is, daar moet je achter zien te komen. Wij kunnen u daarbij helpen.

 

Behandeling

Alles wat wij doen staat in het teken de oorzaak van uw pijn en/of functiebeperking te vinden en weg te nemen. Ons team doet dit door gerichte onderzoek- en behandeltechnieken, afkomstig uit de fysiotherapie, manuele therapie en zo nodig echografie.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van:

  • rugklachten,
  • nekklachten,
  • knieklachten,
  • schouderklachten,
  • kaakklachten.

 

Daarnaast benaderen wij elke klacht van het bewegingsapparaat met een combinatie van ervaring, professionaliteit en kwaliteit.

De behandeling fysiotherapie zal in overleg met u plaats vinden. Naast massage en/of mobilisatie zal de behandeling vaak bestaan uit coaching van de activiteiten die leiden naar een optimaal herstel. Dit kan zijn het opgeven van huiswerkoefeningen maar ook vaak training in onze oefenzaal of adviezen over het gebruik van het lichaam in privé- of werksituatie.

Fysio Punt Zuid

Stadionweg 63 hs

1077 SC Amsterdam

020 6733554

info@fysiopuntzuid.nl

KVK 65480384

Bezoek ons ook op facebook

Openingstijden

maandag van 7:30 - 22:00

dinsdag 7:30 - 22:00

woensdag 7:30 - 19:00

donderdag 7:30 - 20:00

vrijdag 7:30 - 22:00

zaterdag 8:00 - 13:00

Afspraak? Klik hier of bel 020 6733554

Spacer